logo
logo
logo
050 514 0614

Perintäasiat ja maksu­kyvyttömyys­menettelyt

Hoidamme yritysten saatavien oikeudellista perintää.

Hoidamme konkurssiasioita ja ulosotto-oikeudellisia täytäntöönpano- ja turvaamis­toimikysymyksiä. Maksukyvyttömyys­tilanteissa sekä velkojan että velallisen taloudellisten ja oikeudellisten intressien valvominen edellyttää oikea-aikaisia ja asiantuntevia toimenpiteitä. Avustamme saneeraus- ja velkajärjestely­tilanteissa.

Joskus yritystoiminta ei onnistu suunnitelmien mukaisella tavalla. Yrityksen taloudellista tilaa voidaan yrittää parantaa joko vapaaehtoisen saneerausmenettelyn tai yrityssaneerauslain mukaisen menettelyn avulla. Mikäli saneeraustoimenpiteet eivät riitä parantamaan yrityksen taloudellista tilaa, on edessä konkurssimenettely.

Lakimiehillämme on laaja luottamus julkisyhteisöjen, pankkien, vakuutusyhtiöiden ja muiden yksityisten velkojien joukossa. Tämän johdosta toimimme jatkuvasti eri rooleissa konkurssimenettelyn kaikilla osa-alueilla. Lisäksi meillä on pitkäaikainen kokemus yrityssaneerauslain mukaisista selvittäjän tehtävistä. Kokemus on olennainen edellytys tehokkaaseen ja menestyksekkääseen asioiden hoitamiseen ja erityisesti maksukyvyttömyystilanteisiin valmistautumiseen joko velkojan tai velallisen puolella.

Hoidamme ammattitaidolla myös maksukyvyttömyys­tilanteisiin liittyvät takaisinsaanti- ja muut oikeudenkäynnit.

Vapaaehtoinen perintä
Oikeudellinen perintä
Konkurssiperintä
Konkurssipesien hoito
Yrityssaneeraus
Täytäntöönpano- ja ulosottoasiat
Asianajotoimisto Pertti Lehtoruusu Oy – Fredrikinkatu 61 A 6 – 00100 Helsinki – 050 514 0614